Alla inlägg den 28 mars 2008

Av Holmström - 28 mars 2008 16:10

Sitter här och snackar med Vickan på msn samtidigt som jag väntar på att Johanna ska sms:a.


Har lagt in nummret till bloggen i min mobil så jag kan sms o mms blogga nu. :] Ska testa det ngngång, när jag inte har bara 11.84 kr kvar på mobilen. Eftersom de kostar 5 spänn styck.. ^^ Bra lisa. (Y) Får helt enkelt ta o önska mej laddning på kontantkortet. ^^

Men shit. När jag ändå sitter här o skriver kan ja ju försöka skriva en önskelista, det är faktiskt bara 5 dar kvar nu. ;)


Utan ngn spec ordning:

- moppe :]

- pengar

- presentkort på lite vadsom helst

- kontantkort


O kmr inte på ngt mer...


Men nu fick jag sms av johanna, ska göra iordning mej lite till, ha de bra.


puss

:]

Av Holmström - 28 mars 2008 00:40

Kom från tv:n, med kebab o lite godis precis. Ska väl snart dra mej mot sängen, men kände för o landa här en stund.

Tränade idag, har inte tränat på 2 veckor, elr aa, matchen förra söndagen. Ohh herregud va man har saknat det. :O Men ändå var det nog lite bra med en lite paus. För idag gick det så jävla bra på träningen! Man var verkligen pepp till max, och jaaa. Allt gick bra då. Idag var det verkligen underbart att träna. Iof har jag aldrig tyckt de är tråkigt. ^^ Men vissa dagar är det ju inte lika kul. Så äre. Allt vi körde var kul, passningar o målvaktsuppvärmning, halvkontringar, skott, aaaaaaskul :D o sen helkontringar. Det är bland det roligaste jag vet. O de är ju dessutom intervallträning. Jag är astaggad för för match i helgen. :D Att det är mot serieledarna som inte har en enda poängförlust gör inte saken sämre! ;D


Btw, jag är så trött på bdb asså. Jag gillar inte det nya, när man inte hittar det man letar efter från förra versionen så blir man så sur! Hej jag har temprament. Men alltså, att inte hitta sånt man letar efter, det är så sjukt störande.. :( O den nya är seg rörig o jaa. Jag tkr inte om den! Tillbaka med den gamla tack.


Sen så har snart hela lovet gått. O va har ja ägnat det åt liksom. Nee juste, ingenting. Usch. Hade me mej läxor hem som behöver göras, men. Jaa, så har det inte blivit. Får ja tag i't imorrn kanske.


Imorr'n kväll blire o åka te Lindesberg med Johanna o kolla elitseriehandboll. LIF Lindesberg - Sävehof. :) Det ska bli roligt!


Vidare till sängen nu. Pussgonatt.

Presentation

Omröstning

Känner du mej? :)
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Aa, men vill inte känna dej
 Nej, men vill känna dej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards