Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Holmström - 17 februari 2008 22:24

Hmm, vet inte vart ja ska börja idag, har ganska mkt ja tänkt skriva om. ;)


Höhö, men vi börjar la mä Let's Dance. Så sjukt tråkigt det är o kolla på dom som dansar vals. :o O dom har så tråkiga kläder då.. Men aja, inte mkt mer att säga om dt än att dt var la rätt som åkte ut, bra att Karl Petter är kvar, och Linda och Daniel ska vinna. :)


Sen då, dam+herrmatch.Båda lagen förlorade ganska stort så.. :( Haha, vet inte va ja ska skriva om det. Linnea, Jonna o jag hade iaf skapligt kul på läktarn.


Melodifestivalen. SERIÖST, så jävla dåligt. :S Asså ja fattar ju att det inte är så lätt att skriva låtar nu som för 20 år sen, men herregud.. Man behöver inte ta med låtar bara för att dom är dåliga. Eller för att det är några kända som sjunger heller för den delen. Kort om dom låtarna jag hörde ordentliget. För ja såg det inte ju.
 

Lasse Lindh "Du behöver aldrig mer vara rädd": Ända låten jag riktigt gillade. Hans röst är iaf bra att lyssna på.


Alexander Schöld "Den första svalan": Introt är ju iaf riktigt bra, resten är lite... Jimmy Jansson, men den var inte kass. Verkligen inte.


The Nicole "Razborka": Fy satan, usch usch usch. :s Lät som ngn som sökt till Idol audition o trodde man sjöng som en gud men åkte ut me huvvet före. Ungefär.


O ja hörde att ngr tyckte ändå att denhär deltävlingen var bättre än den förra veckan, för den såg nämnligen inte jag.. Jag hoppas väldigt på att nästa deltävling blir bättre, den ska man nämnligen kolla genrepet på. :] Men, BWO, Escobar borde vara bra. Man hoppas ju somsagt på det iaf.


Handboll idag, spelade mot Hultic. Det gick inte asbra.. Jag vet inte vad som gick fel riktigt. Men ja..Vi hade iaf kul i bilen dit o hem. Mest dit, för vägen hem efter mcdonalds var vi trööööötta.


Imorrn blire träna, o sen följa med Amanda hem o sova där efter. :D Vi ska iaf kolla på Ice Age. ;P Nee, de bev inte direkt mkt att skriva här..


hejdå :*

Presentation

Omröstning

Känner du mej? :)
 Ja
 Nej
 Vet ej
 Aa, men vill inte känna dej
 Nej, men vill känna dej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards